Over Onze Droom

De zesde club van Nederland verdient een mooie droom. Zo heeft Volley Tilburg een ambitieuze droom op papier gezet waar we met z’n allen momenteel hard aan werken. Die Droom geeft ons richting en zorgt voor een prachtige energie die duidelijk voelbaar is onder onze leden, ouders, sponsors en de vele vrijwilligers die onze mooie club kent.

Onze Droom wordt gedreven vanuit onze kernwaarden waarmee we ons willen onderscheiden. Buiten onze gemoedelijke Brabantse gezelligheid, zijn AMBITIE, PROFESSIONALITEIT en TROTS een belangrijke fundering onder al onze plannen. Wij hebben als club gekozen voor topsport: het uiterste uit onszelf halen. Wij zijn ervan overtuigd dat mooie resultaten daar het gevolg van zullen zijn.

Topsport zal voelbaar zijn door de gehele club van de toplijn tot en met de breedtelijn. In elk onderdeel van ons systeem zal topsport voelbaar zijn. Zo streven wij ernaar om de Beste jeugdopleiding van Zuid-Nederland te hebben en bij de top van Nederland te horen, de Meest Gastvrije club van Nederland te zijn, we willen binnen enkele jaren de Eredivisie bereiken en dromen van een eigen sporthal waar we onze plannen nog beter kunnen waarmaken met competitie- en recreatievolleybal, van jeugd tot senioren tot en met een aansprekend Paravolleyteam.

Een Droom een stip aan de horizon waar wij in geloven en waar we blij van worden…. Jij doet toch ook mee?

Droom je met ons mee?

0